SZKOLENIA
nProjekt oferuje duży wybór szkoleń z zakresu:
- systemu HACCP,
- standardu IFS Food,
- normy BRCGS Food,
- normy ISO 22000,
- standardu FSSC 22000,
- normy ISO 9001,
- zagadnień związanych z bezpieczeństwem żywności.
Oferta obejmuje:
- szkolenia stacjonarne – szkolenie twarzą w twarz; zorganizowane w wybranej lokalizacji;
- szkolenia online – szkolenie odbywa się na platformie internetowej, na której uczestnik szkolenia może wymieniać się swoimi doświadczeniami z trenerem i pozostałymi uczestnikami.
Po zakończeniu szkolenia, uczestnicy otrzymują certyfikat / zaświadczenie potwierdzające udział w szkoleniu oraz materiały szkoleniowe.
Do przygotowania oferty potrzebne będą następujące informacje:
- Temat szkolenia
- Liczba uczestników
- Forma szkolenia (stacjonarnie czy online)
- Miejsce szkolenia
Jeśli masz dodatkowe pytania dotyczące usługi szkoleń – zachęcam do bezpośredniego kontaktu telefonicznego +48 883 650 170 lub mailowo: natalia.wasiak@nprojekt.pl