nProjekt

WDROŻENIE SYSTEMÓW

nProjekt oferuje pomoc we wdrożeniu:

  • systemu HACCP,
  • standardu IFS Food,
  • normy BRCGS Food,
  • normy ISO 22000,
  • standardu FSSC 22000,
  • normy ISO 9001,
  • certyfikatu żywności ekologicznej (BIO).
 
nProjekt HACCP

Zakres usługi wdrożeniowej obejmuje:

  • audyt wstępny,
  • wsparcie merytoryczne przy załatwianiu formalności z organem nadzorującym podmiot z urzędu*,
  • pomoc w wyborze jednostki certyfikującej*,
  • przygotowanie właściwej dokumentacji,
  • wdrożenie systemu,
  • szkolenia pracowników i Kierownictwa,
  • audyt wewnętrzny,
  • udział w audycie certyfikującym – wsparcie merytoryczne Klienta w trakcie audytu przeprowadzanego przez jednostkę certyfikującą*,
  • uzyskanie pozytywnej decyzji / certyfikatu.
    *jeśli dotyczy

Korzyści:

  • gwarancja uzyskania pozwolenia na prowadzenie działalności związanej z produkcją lub obrotem żywności,
  • gwarancja uzyskania certyfikatu wybranego systemu,
  • oszczędność czasu,
  • spełnienie wymagań Klientów (odbiorców produktów / usług).

Jeśli masz dodatkowe pytania dotyczące usługi wdrożenia systemu – zachęcam do bezpośredniego kontaktu telefonicznego +48 883 650 170 lub mailowo: natalia.wasiak@nprojekt.pl