WDROŻENIE SYSTEMÓW
nProjekt oferuje pomoc we wdrożeniu:
- systemu HACCP,
- standardu IFS Food,
- normy BRCGS Food,
- normy ISO 22000,
- standardu FSSC 22000,
- normy ISO 9001,
- certyfikatu żywności ekologicznej (BIO).
Zakres usługi wdrożeniowej obejmuje:
- audyt wstępny,
- wsparcie merytoryczne przy załatwianiu formalności z organem nadzorującym podmiot z urzędu*,
- pomoc w wyborze jednostki certyfikującej*,
- przygotowanie właściwej dokumentacji,
- wdrożenie systemu,
- szkolenia pracowników i Kierownictwa,
- audyt wewnętrzny,
- udział w audycie certyfikującym – wsparcie merytoryczne Klienta w trakcie audytu przeprowadzanego przez jednostkę certyfikującą*,
- uzyskanie pozytywnej decyzji / certyfikatu.
*jeśli dotyczy
Korzyści:
- gwarancja uzyskania pozwolenia na prowadzenie działalności związanej z produkcją lub obrotem żywności,
- gwarancja uzyskania certyfikatu wybranego systemu,
- oszczędność czasu,
- spełnienie wymagań Klientów (odbiorców produktów / usług).
Jeśli masz dodatkowe pytania dotyczące usługi wdrożenia systemu – zachęcam do bezpośredniego kontaktu telefonicznego +48 883 650 170 lub mailowo: natalia.wasiak@nprojekt.pl